danske stande på Biofach 2008
Læs mere om
danske stande
på Biofach 2008
Årets Land på Biofach
Danmark bliver
Årets Land
på Biofach 2009

 

Se også
billed-reportager fra:

Biofach 2007
Biofach 2007


Biofach 2006
Biofach 2006

Thise slipper køerne løs på den danske stand

Biofach 2001
Biofach 2001

USA på vej med nationale økologiske regler

Biofach 2000
Biofach 2000
Danmarks første fællesstand i Nürnberg


Økologisk vin
Biofach 2008
satte fokus på 

Økologisk Vin

Billeder fra danske stande og nyheder på Biofach 2008
Biofach, Nürnberg 21. - 24. februar 2008


Rømer fik stor opmærksomhed på sin nye smothie "Fresh". Produktet er resultatet af produktudvikling i rekord-fart. Nikolai og Niels Rømer fik idéen 14 dage før Biofach og nåede at udvikle både indhold og etiketter inden messen i Nürnberg skulle starte Her serverer Signe Rømer for Kvicklys foodchef Søren Ebbesen.

Kim Frandsen, Galla-Food
Galla-Food var for første gang med på Biofach. Virksomheden stod i hal 5 sammen med de øvrige virksomheder fra Bio Aus Dänemark. Galla-food præsenterede bl.a. mayonnaise, hønsekødssalat og ørredsalat.
Palle Hvid og Pernille Krøyer Dynesen
Biofach er ikke blot Verdens største udstillingsvindue for varer. Det er også Verdens vigtigste mødested for økologiske handelsfolk. Kontakter skabes eller genopfriskes. Her får øko-grosserer Palle Hvid (i midten) en snak med eksportkonsulent Pernille Krøyer Dynesen fra Bionatura i Sydspanien.
Arla Foods på Biofach
Arla præsenterede blandt andet to nye frugt-yoghurt til catering-sektoren. De har begge 3% fedtindhold og egner især sig til ældre, som får for lidt energi i den daglige mad. Yoghurten ventes ikke at komme i detailhandelen.
Jan Müller, Højer Pølser
Jan Müller fra Højers Pølser præsenterede blandt andet en ny fennikel-spegepølse. Al emballage var rettet mod det tyske marked, hvor Højer oplever stor interesse.
Tom Soling, Søvind Mejeri
Tom Soling præsenterede Søvind Mejeris nye design på den store danske fællesstand.
Hanegal og Augustson
Hanegal er kendt for pølser og leverpostej men præsenterede i år kun pizza, lasagne og fisk. Især fisken var i fokus, og den blev præsenteret med samarbejdspartneren Augustson på fællesstanden fra Bio Aus Dänemark.