Billeder
fra danske stande og nyheder på Biofach 2008 Biofach,
Nürnberg 21. - 24.
februar 2008
Rømer
fik stor opmærksomhed på sin nye smothie "Fresh".
Produktet er resultatet af produktudvikling i rekord-fart. Nikolai
og Niels Rømer fik idéen 14 dage før Biofach og nåede at udvikle
både indhold og etiketter inden messen i Nürnberg skulle starte Her
serverer Signe Rømer for Kvicklys foodchef Søren Ebbesen.
Galla-Food
var for første gang med på Biofach. Virksomheden stod i hal 5 sammen
med de øvrige virksomheder fra Bio Aus Dänemark. Galla-food
præsenterede bl.a. mayonnaise, hønsekødssalat og ørredsalat.
Biofach er ikke blot Verdens største udstillingsvindue for varer.
Det er også Verdens vigtigste mødested for økologiske
handelsfolk. Kontakter skabes eller genopfriskes. Her får øko-grosserer
Palle Hvid (i midten) en snak med eksportkonsulent Pernille Krøyer
Dynesen fra Bionatura i Sydspanien.
Arla
præsenterede blandt andet to nye frugt-yoghurt til
catering-sektoren. De har begge 3% fedtindhold og egner især sig
til ældre, som får for lidt energi i den daglige mad. Yoghurten
ventes ikke at komme i detailhandelen.
Jan
Müller fra Højers Pølser præsenterede blandt andet en ny
fennikel-spegepølse. Al emballage var rettet mod det tyske marked,
hvor Højer oplever stor interesse.
Tom
Soling præsenterede Søvind Mejeris nye design på den store danske
fællesstand.
Hanegal
er kendt for pølser og leverpostej men præsenterede i år kun
pizza, lasagne og fisk. Især fisken var i fokus, og den blev præsenteret
med samarbejdspartneren Augustson på fællesstanden fra Bio Aus Dänemark.