ØkoWeb - Forsiden
  
Læs mere om:
Biofach
2010 reportage 1
2010 reporage 2
2010 reportage 3
Analyse / kommentar

 Læs mere om Biofach
Biofach-reportage 1

Se flere billeder på:
Biofach-reportage 2

Er den danske fælles-stand for kedelig? Læs:
Kommentaren
om årets dårlige besøgstal
Se også
billed-reportager fra:

Biofach 2009

Fest-året, hvor Danmark var årets land

Biofach 2008
danske stande på Biofach 2008

Biofach 2007
Biofach 2007

Biofach 2006
Biofach 2006

Thise slipper køerne løs på den danske stand

Biofach 2001
Biofach 2001

USA på vej med nationale økologiske regler

Biofach 2000
Biofach 2000
Danmarks første fællesstand i Nürnberg
Reportage fra Biofach (3)
Nürnberg d. 17. 21. februar 2010


Øko-branchens mest inkarnerede messe-haj, Lars Frederiksen fra Mølle Skovly / Woodshade, var uden tvivl den travleste dansker på Biofach. Han havde sikret sig en af messens bedste placeringer i hjørnet mellem tre haller - og sad stort set ikke ned i fire dage.


På andet år havde tekstilerne fået sig eget område på Biofach. Selv om området i Hal 8 fungerer godt, bærer det alligevel præg af at være i sin vorden. Der er god plads og til tider begrænset med gæster.

Aalbæk Specialiteter solede sig blandt andet i et sortiment med et omfattende antal sprog-versioner. Her ses den russiske version af de velkendte produkter.

Det er aldrig at problem at finde frivillige til de gratis smagsprøver i vinhallen 4A. Til gengæld kniber det lidt mere med at tiltrække udstillere. Hallen bar lidt præg af, at der i Frankrig er etableret en konkurrerende messe specielt for økologisk vin. Én standholder stod for en ekstraordinært stor stand i Hal 4A, som i mangel af denne ville have virket meget tom.

Hanegal var en af de mange virksomheder som valgte at deltage - men uden stand - for at være mere fri og ikke være bundet af at skulle passe en stand. Her benytter direktør Ulrich Kern-Hansen denne frihed i sofahjørnet hos Bio aus Dänemark.

Skarø Is præsenterede en helt ny serie is med blandt andet særligt højt protein-indhold til ældre-sektoren. Her restituerende is med Jordbær og Omega 3 fedtsyrer.

Se flere billeder fra Biofach 2010:


Læs mere om Biofach
Biofach-reportage 1

Se flere billeder på
Biofach-reportage 2