Økologisk Almanak
Lommekalender for den økologiske branchen
 

 

 

 Økologisk Almanak er en lommekalender i A6-format, som udover almindelige kalendersider indholder oplysninger om relevante økologiske begivenheder i løbet af året.

Messer som Biofach, Copenhagen Food Fair, Kulinarisk Sydfyn og andre begivenheder står omtalt i de uger, hvor de holdes - så man som økolog kan tage det med i planlægningen. Det gælder naturligvis også Økologiske Høstmarkeder, Sofari, Økodag, Økologisk Kongres og andre dage, som har tilknytning til økologi. Men også andre egivenheder er med, herunder de større dyrskuer - og endda som ligger udenfor den økologiske sektor, herunder vigtige sportsbegivenheder som VM og EM i fodbold.

almanak i forskellige udgaverØkologisk Almanak leveres til forskellige virksomheder og organisationer, som kan få eget omslag på bestilling. Enkelt-eksemplarer kan dog også bestilles. Her vil omslagets farve og udtryk afhænge af aktuelt lager.

Køb / bestilling:
Almanakken kan bestilles i special-versioner ved henvendelse til ØkoWeb's redaktion, tlf. 22 33 14 94. Enkelt-eksemplarer kan bestilles online via Valentinas webshop