Serendipity:
På vej ud i Verden med dansk økologisk børnetøj

Økologi på Københavns modeuge 6. - 10. februar 2008

Serendipity økologisk børnetøj
Børnetøjet fra Serendipity er i skandinavisk design men tøjet sælges i store dele af Europa og USA

I den unge branche for økologisk børnetøj er virksomheden Serendipity en af veteranerne - og en af de store i branchen.

Serendipity deltog med stand på messen CIFFKIDS allerede i 2004, hvor virksomheden var alene om at udstille sit eget tøjmærke.

Serendipity er dansk og fremhæver gerne, at tøjet er i skandinavisk design, men salget retter sig i stadig stigende grad mod de internationale markeder. I dag aftager de danske forhandlere kun en mindre del af virksomhedens produkter. Tøjet fra Serendipity sælges nu i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, England, Italien, Frankrig, Spanien, USA og Canada.

- Vi kan ikke leve af Danmark alene, siger virksomhedens grundlægger, Anne Sofie Tobiassen som også ser frem til med spænding, hvor mange af de mange nye producenter af økologisk børnetøj, som vil kunne holde sig på markedet.

- Det er jo sidste ende forbrugerne som afgør det. Fuldstændig ligesom man i fødevarebranchen må finde ud af, om forbrugerne virkelig vil betale for økologisk højreb, siger hun

Tøjet fra Serendipity er produceret af økologisk bomuld, silke, hør og uld og certificeret af Control Union efter GOTS-standarderne. Serendipity har dog valgt at benytte sig af nogle syntetiske farver udfra holdningen om, at mange af naturfarverne kræver urimelig store mængder vand under indfarvningen.

Serenditpity ApS
Dyrehavevej 8
2930 Klampenborg
Tlf: 46 92 04 33

drenge og piger med økologisk tøj fra Serendipity