Naturkosmetik og økologisk kosmetik
 
Kosmetik mærker
 
Kosmetik ForhandlereMinimalt med økologi på CIFF modemessen, men:
Novotex lancerer Green Cotton som varemærke for økologisk tøj

25. juli 2007


Miss & Mrs by Green Cotton
Udover børnetøjet lanceres også damemode fra Green Cotton under navnet Miss&Mrs by Green Cotton. Tøjet ventes i butikkerne sommeren 2008.

Selv om økologisk tøj omtales mere og mere i medierne, er det stadig næsten uden betydning i den store modebranche. På Københavns store modemesse CIFF, som begynder 9. august, er der kun ganske enkelte udstillingsstande som profilerer sig på "naturprodukter".

På messen for børnetøj - CIFFKIDS - står det lidt bedre til. Her er der en halv snes stande - af over 220 - som forhandler økologisk børnetøj.

Ligesom tidligere år er de danske firmaer Nuno og Ballade med på messen. Som noget nyt går nu også den danske pionér indenfor økologisk tøj - Novotex - på markedet med eget varemærke for økologisk mode.

Novotex lancerede økologisk tøj under navnet Green Cotton allerede i 1980'erne, men Green Cotton har kun været solgt som private label i større partier, mens det aldrig har været solgt som varemærke.  Hovedparten af produktionen af Green Cotton går til eksport - især til Tyskland..

Girl by Green Cotton
Girl by Green Cotton

 

På modemessen CIFF i år lanceres Green Cotton nu også som varemærker indenfor babytøj, pigetøj og damemode. Det sker under varemærkerne Baby by Green Cotton, Girl by Green Cotton og Miss&Mrs. by Green Cotton.

De nye mærker har været solgt i en kort periode på det tyske marked men præsenteres nu for første gang for de danske og nordiske forhandlere.

Sales Manager Sanne Nørgaard fra Novotex siger, at Green Cotton skal sælges gennem forretnings-kæder, og det er baggrunden for, at Green Cotton-serien nu præsenteres på modemessen i København.

Girl by Green Cotton
Børnetøjet fra Green Cotton præsenteres i rustikke økologiske omgivelser.