by Richter:
Økologisk tøj til både børn og voksne

Økologi på Københavns modeuge 6. - 10. februar 2008

Susan Richter med økologisk børnetøj
Under modeugen viste Bestseller deres kollektioner af bl.a. økologisk Jack & Jones frem ved et aften-arrangement på Statens Museum for Kunst

Susan Richter er forholdsvis ny i den økologiske tøjbranche. Hun præsenterede sin første kollektion på børnetøjs-messen CIFFKIDS i august 2007, men i løbet af det forløbne halvandet år har hendes firma by Richter formået at slå sit navn fast i branchen.

By Richter kan allerede købes i 80 forskellige butikker med salg i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Tøjet fra by Richter adskiller sig fra meget andet andet børnetøj ved at være i mørkere praktiske farver. Grå, brun, og dæmpet lilla præger kollektionen. Det er kraftigt tøj som tydeligvis er beregnet til at blive brugt af aktive.

Stoffet til kollektionerne er altid certificeret af SKAL / GOTS, og en del af tøjet er endda syet på en SKAL certificeret systue i Indien, og kan dermed for alvor kaldes økologisk tøj.

Designet udfører Susan Richter selv. Hun er er cand.merc men har også en uddannelse som tøjdesigner, som hun ganske vist aldrig havde brugt før hun for et par år siden grundlagde by Richter.

På det seneste har Susan Richter også bevæget sig ind på markedet for tøj til kvinder. Tøjet til de voksne har den fordel, at det bruger mere stof, og derfor bidrager til at virksomheden kan købe større mængder stof af gangen.

by Richter Denmark
Nordentoften 113
8832 Skals
Tlf: 22 91 26 69