*

Økologisk chokolade, juleknas
og julekalender

Jul i Økoland


 gårdbutik
Gå på juleindkøb i en økologisk gårdbutik eller ved stalddøren. Find den nærmeste på: 
Stalddørslisten
 
Mølle Skovly
Mølle Skovly chokolade
Økologisk Chokolade

Nødder m.v.
Økologiske mandler, rosiner, dadler m.v. fås i mange supermarkeder og specialbutikker landet over, i de fleste tilfælde leveret af Urtekram. Specialbutikkerne har dog ofte et større udvalg.

Marcipan og konfekt
Økologisk marcipan kan nu købes i mange af COOP's butikker. Her kan man til gengæld få en lang række konfektprodukter.

Herudover kan man finde konfekt i mange special- og gårdbutikker.

Økologisk marcipanWoodshade / Mølle Skovly producerer en højt præmieret marcipan som kan købes i mange special butikker samt i virksomhedens online-butik, hvor det også er muligt at bestille julekonfekt og en lang række andre chokoladeprodukter, herunder gavepakker.

JulekalenderKonfekten har Woodshade også brugt en en ny økologisk pakkekalender som virksomheden har lanceret.

Der er endda tale om en genbrugs-kalender. Julekalenderen er i meget solidt genbrugspap, så den kan gemmes og fyldes op igen næste år, hvor Woodshade vil tilbyde et refill-set med økologisk chokolade. Kalenderen kan bl.a. købes i Knebelgodts online-butik.

Bageriet Aurion producerer to typer rå marcipan, som også sælges gennem specialbutikker. En liste over forhandlere findes på virksomhedens hjemmeside.

Ny på markedet for økologisk chokolade er Summerbird, som har en stærk position indenfor luksuschokolade. Virksomheden har lagt sin produktion om, så hele sortimentet er blevet økologisk og nu markedsføres som Summerbird Organic, som også omfatter et bredt udvalg af jule-chokolade .

Økologisk julekalenderØkoladen Leverer marcipan, brændte mandler, chokolade og slik til Irma men leverer også til en række specialbutikker landet over. Lidt større mængder kan også bestilles via postordre.

Økologisk julekalenderØkologiske julekalendere leveres også af Økoladen, som har to slags: Dels en kalender med dessert-chokolade, dels en julekalender med mørk chokolade. De forhandles begge i Irma samt en række andre af Økoladens forhandlere og i virksomhedens webshop.

Julekager
Urtekram tilbyder et udvalg af vaniliekranse og andre småkager til jul. De sælges også i mange velassorterede supermarkeder.