Nyheder fra ØkoWeb Danmark
September 1996

Hvis du vil se de nyeste nyheder Klik her


25. september Arrangementskalenderen er opdateret. Blandt andet for at gøre opmærksom på indvielsen af det nye miljø-konferencesystem GaiaNet, der indvies på mandag. Der sker snart en yderligere opdatering af arrangementskalenderen, idet der desværre er flere arrangementer, der ikke er kommet på.
13. september Landsforeningen Praktisk Økologi har bedt Forbrugerombudsmanden tage stilling til om frugt og grønt fra Dansk I.P. må bruge udtrykket "samarbejde med naturen", når der faktisk bruges sprøjtemidler og kunstgødning i produktionen. I den anledning har foreningen udsendt en kopi af brevet som pressemeddelelse.

I øvrigt er der nu oprettet en speciel side for pressemeddelelser fra økologiske organisationer. Der er oprettet link til denne side fra Vejviseren
11. september NetAvisen Økologisk Jordbrug bringer i dag tre nyheder fra det kommende nummer af Månedsmagasinet Økologisk Jordbrug, der udkommer på fredag. Overskrifterne lyder: "Planteavlere kan parkere sprøjten", "Økologisk landbrug kan sikre global fødevaresikkerhed" og "Økologi plus lidt ekstra".

Høstmarkederne blev en succes i år. Udfra de foreløbige optællinger skønner Landsforeningen Økologisk Jordbrug og Økologisk Landscenter, at markederne fik over 25.000 besøgende i løbet af de to dage arrangementet varede.
10. september Webstatistikken er desværre ikke blevet opdateret længe. Så den er sørgelig uaktuel. Der vil snart ske en bedring her, men som en lille start kan det her oplyses, at ØkoWeb Danmarks filområde (ecoweb.dk) i august måned havde 28.480 "hits" svarende til 16.252 læste sider. Gennemsnitligt blev der hentet 3,8 MegaByte på serveren i døgnet.

Noteringerne på økologiske landbrugsprodukter er opdateret for september måned
6. september Her udmiddelbart før høstmarkederne har Landsforeningen Økologisk Jordbrug udsendt ny pressemeddelelse om markederne.

Høstmarkederne starter imorgen, og Økologisk Landscenter og Landsforeningen Økologisk Jordbrug har udsendt en pressemeddelelse i den anledning.

Som det ses, har Landsforeningen Praktisk Økologi besluttet at tegne annonce på ØkoWeb'ens forside. Du kan derfor nu finde denne forening ved at klikke på deres forside logo. Du kan naturligvis også altid finde dem under listen over organisationer. Iøvrigt har også Friland Food besluttet at tegne forsideannonce, så nu er det efterhånden svært at finde plads til flere annoncer på forsiden. Der er dog fortsat ledige pladser på mange af de øvrige menusider og den Nyt-side, du læser netop nu. Hvis du er interesseret i at tegne annonce, så se prislisten og kontakt redaktionen. Adresserne står i kolofonen.
5. september Vi minder om, at der i den kommende weekend holdes økologiske høstmarkeder mange steder i landet. Klik ind på høstmarkedernes hjemmeside og se, om der holdes høstmarked i nærheden af din bopæl.
1. september Bestillingsservice er et nyt område på ØkoWeb'en. Det gør det lettere at bestille pjecer, bøger og blade om økologi. Der er link direkte fra forsiden, og du kan allerede nu bestille blandt andet Økoguiden og Den Grønne Telefonnøgle samt prøvenumre på Månedsmagasinet Økologisk Jordbrug. Denne side vil blive løbende udbygget, så du altid let kan finde det sted, hvor du kan bestille materialer fra de organisationer og firmaer, der fungerer i ØkoWeb-systemet.

Vil du vide, hvad der er sket endnu tidligere? Så klik her