Nyheder fra ØkoWeb Danmark
Maj 1996

Hvis du vil se de nyeste nyheder Klik her


30. maj NV KØD er et firma, der fortrinsvis har koncentreret sig om at forhandle økologiske spegepølser. Firmaets hjemmeside kan naturligvis findes ved at søge i listen over kødgrossister
27. maj Jordbær er emnet for en ny side, oprettet af Center for Biodiversitet. Siden kan være en hjælp, hvis man ønsker jordbær, der smager godt.
Listen over østrogen-lignende hjælpestoffer er blevet lagt ud i Cyperspace af Miljøministeriet. Du kan iøvrigt at altid finde link til dette ministerium ved at kigge under Offentlige myndigheder.
Arrangementskalenderen er opdateret. Det skyldes dog primært, at LØJ's forbrugerseminar er udsat indtil videre. Så du skal ikke vente at finde spændende nyt denne gang.
19. maj Besøgsstatistikken viser, at der nu læses over 1000 sider om ugen på ØkoWeb Danmark.
18. maj Om et år er det slut med at mangle økologisk svinekød. Det er en de nyheder, Økologisk Jordbrug bringer i denne måned.

Månedens nyheder
rummer dog også mange andre spændende oplysninger.
16. maj En grossistliste er oprettet. Den er ikke fuldt udbygget, men indtil videre indeholder den grossister for:

Økologiske mejeriprodukter

Økologiske ægprodukter

Økologisk kød
(ikke ny).
15. maj Arrangenmentskalenderen er opdateret. Husk at du kan få dit arrangement optaget i kalenderen. Se beskrivelse.
14. maj Noteringerne på økologiske landbrugsprodukter er opdateret.
9. maj Center for Biodiversitet har oprettet en hjemmeside. Siden vil løbende blive udbygget med information om bevaringsværdige kulturplanter og husdyr.

Listen over organisationer er blevet udvidet med links til nogle af de konventionelle landbrugsorganisationer.
1. maj Arrangementskalenderen har været stærkt forsømt. Det er der nu ved at blive gjort noget ved. En række begivenheder er blevet lagt ind på den. Hvis du har en relevant begivenhed, der skal med, så send en e-mail til redaktionen@ecoweb.dk. Husk at skrive fuldt navn og telefonnummer på både afsender og arrangør.

Vil du vide, hvad der er sket endnu tidligere? Så klik her