Danmark er:
Årets Land 2009
på Biofach i Nürnberg
Se listen:
Danske virksomheder
på Biofach

 

Biofach 2000
Biofach 2000
Danmarks første fællesstand i Nürnberg


Biofach 2009:
Hidtil største fremstød for danske fødevarer
14. januar 2009

Fødevareminister Eva Kjer Hansen
Fødevareministeir Eva Kjer Hansen bliver i Nürnberg i tre dage

Den danske deltagelse på den økologiske messe Biofach i Nürnberg bliver i år den største nogensinde. Danmark blev sidste år udpeget til at være "Årets Land" i 2009, og den mulighed benyttes maksimalt til at markedsføre Danmark.

38 økologiske fødevarevirksomheder udstiller på den store fællesstand på Biofach, og under messen vil der blive gjort alt for at skabe fokus på de danske danske virksomheder og deres produkter. Den danske fødevareminister Eva Kjer Hansen vil således - helt usædvanligt - blive i Nürnberg og deltage i fremstødet i hele tre dage.

Eksportchef Klaus Bentzen
Eksportchef Klaus Bentzen

Ifølge eksportchef Klaus Bentzen fra Økologisk Landsforening  tyder alt på, at dette års fremstød på Biofach er det største fremstød for danske fødevarer nogensinde -  målt på antal deltagende virksomheder.

- Vi har i hvert fald ikke kunnet finde eksempler på større fremstød, siger eksportchefen som tilføjer, at han har spurgt Landbrugsraadet, som heller ikke umiddelbart erindrer større initiativer på fødevareområdet.

Udover virksomhederne på fællesstanden er enkelte danske virksomheder repræsenteret med egne stande eller via samarbejdspartnere i Tyskland eller andre lande.

Se listen over deltagende danske virksomheder på Biofach 2009.