Vivaness
Messe for økologisk kosmetik, wellness og helse
14. - 17. februar 2018
 
Vivaness kvinder ser på økologisk creme
Foto: NürnbergMesse

Mælk er stadig blandt de mest solgte økologiske produkter, men allerede Kleopatra brugte økologisk mælk til at pleje sin hud og krop, og i disse år er netop bodylotion, creme og kosmetik blandt de stærkest voksende økologiske produkter.

På verdens største økologiske messe, Biofach, har man år for år kunnet mærke duften af parfume brede sig mere og mere. Nu har Biofach taget konsekvensen og etableret en selvstændig messe, Vivaness, som alene er helliget kosmetik, hudpleje, helse og anden wellness. I 2006 tog man de første skridt til at gøre det til en selvstændig messe.

I 2017 holdes Vivaness i perioden fra onsdag d. 15. - lørdag d. 18. februar.


Foto: NürnbergMesse

Kosmetikmessen Vivaness holdes samtidig med fødevaremessen, som hvert år i februar finder sted i den tyske by Nürnberg. For danskere og andre tilrejsende er det naturligvis en stor fordel, at man kan besøge begge messer samtidig.

Foreløbig er omkring 200 tilmeldt som udstillere af kosmetik og andre Wellness-produkter på Vivaness. Flere kan dog komme til inden åbning.

Weleda Naturkosmetik
Foto: NürnbergMesse

Man kan købe en dagspris til  Vivaness/Biofach, men forventer man at være der i flere dage er betydeligt sparet ved at købe til alle fire dage. Billetten giver adgang til begge messer.

I forbindelse med udstillingerne holdes Biofach Kongres, som i år har en række temaer omkring kosmetik. I forbindelse med BioFachholdes den såkaldte BioNacht (= Øko-Nat) fredag aften, hvor udstillere og besøgende underholdes med musik og drikkevarer. Yderligere information på www.vivaness.de (tysk/engelsk)


Vivaness er stadig langt mindre end Biofach. Den er placeret i den grønne Hal 7A (til højre), bag de øvrige udstillingshaller. Hovedindgangen ved undergrundstationen ses yderst til venstre. Illustration: NürnbergMesse.