MAD-marked
i Ridehuset i Århus

Afholdes ikke i 2017
 

Alt det gode danske Midt i Danmark

 


  


Se også:
Julemarked i Ridehuset
i november og december
 
Læs også om
Økologiske Julemarkeder
i november og december
 


Økologisk MesseMad Marked i Ridehuset i Århus er så småt ved at være en tradition. Her fyldes den gamle hal med specialiteter - både som smagsprøver og med mulighed for mod betaling at spise sig mæt i lækkerier.

Hovedparten af madvarerne er økologiske, men det er ikke et krav for udstillere. Det vigtigste er, at varerne har særpræg og rummer særlige kvaliteter. Det er smage-dage, hvor man som forbruger har mulighed for at gå på opdagelse og finde madvarer, men ikke før var opmærksom på.

Markedet holdes i begyndelsen af oktober og holdes i det traditionsrige Ridehus, Vester Allé i Århus  

I 2017 afholdes messen ikke.

Der er ikke taget stilling til en evt. afholdelse i 2018.

Producenter af danske kvalitetsfødevarer, som er produceret med omtanke for miljøet og hvor der er tænkt over smag og valg af råvarer inviteres til at servere og sælge deres produkter på et eksklusivt MADmarked i Århus til et nysgerrigt og kvalitetshungrende publikum.

Dagene sætter MAD og råvarer i fokus, Visens Venner spiller for gæster og udstillre. Der skabes tre gode og uforglemmelige dage, med et spændende og bredt udvalg af danske fødevarer, produceret i Danmark og/eller af danske råvarer – når det er allerbedst.

Ged på Madmarked i RidehusetInspirationen til MAD i Århus kommer fra Kulinarisk Sydfyn i Svendborg, som har udviklet sig til en begivenhed i det sydfynske og er et godt eksempel på hvordan et rigtigt fødevaremarked er skruet sammen: Ud med metervareproducenterne, ind med de gode, regionale specialiteter, skab madglæde, tiltræk et bredt og dybt udvalg af produkter og hold udstillings- og entréomkostninger på et lavt niveau.

Så kommer der et bredt og spændende publikum, som i hele 3 dage skal smage sig igennem et utal af danske egnsspecialiteter, genopdage smørrebrødet og den gode øl for til sidst at købe lidt delikatesser med hjem til familie og venner. Det er håbet, at efterspørgslen efter denne type fødevarer skærpes i de daglige indkøb, så varerne bliver mere tilgængelige for forbrugerne til hverdag – dem er er jo flest af!

For yderligere informationer:

Læs mere om udstillerne på messens hjemmeside

Yderligere oplysninger hos:
Malene Aaris
Maa-C

tlf. 51 96 70 75