OL Kollektionen fra Bestseller
Den danske OL-kollektion. Foto: Bestseller


OL i Beijing:
Dansk indmarch i økologiske t-shirts

20. juli 2008

Økologisk Jack & Jones t-shirt. Foto: BestsellerNår Joachim B. Olsen og de øvrige danske sportsfolk marcherer ind på Bird's Nest stadion i Beijing under de Olympiske Lege sker det år for første gang delvist i økologisk tøj.

Sponsoreren for det danske OL team, Bestseller, har besluttet, at de t-shirts som sportsfolkene bærer skal være økologiske. Endnu er er det ikke realistisk, at alt tøj som sportsfolkene bærer er økologisk.

I forbindelse med Olympiske Lege lancerer Bestsellers herre-mærke Jack & Jones en serie OL t-shirts til salg i Jack & Jones butikkerne. Disse forbruger-modeller af OL-tøjet er er også økologiske.

Økologisk OL T-shirt. Foto: BestsellerBestseller er Danmarks største tøjkoncern, og virksomheden har indenfor det sidste år lanceret stadig flere økologiske styles i en række af virksomhedens tøjmærker.

Allerede sidste år kom Vero Moda med en økologisk kollektion til kvinder, og Jack & Jones lancerede en økologisk tøj-serie til mænd.

I foråret kom turen så til børnemærket NameIT som lancerede en serie børnetøj i økologisk bomuld designet af den danske supermodel Helena Christensen.