Nyheder fra ØkoWeb Danmark
Hvis du vil se de nyeste nyheder Klik her

Tirsdag 26. juli 2005

Kl. 1.20
Årets høstmarkeder er klar
Adresserne på de 116 økologiske gårde, som holder høstmarked i første weekend af september i år er nu offentliggjort på en særlig høstmarkedsside. Antallet er høstmarkeder viser sig dermed endnu engang at være utroligt stabilt. Helt tilbage i 1999 kunne man på nyhedssiden læse, at 100 landbrug holdt høstmarked. Året efter var tallet på 119 og tallet har stort set ikke flyttet sig siden.

Den ældste offentliggjorte liste over høstmarkedsværter går tilbage til 1996, hvor 41 landbrug holdt høstmarked. Initiativet til høstmarkederne kom oprindelig fra en håndfuld landmænd som på privat initiativ begyndte at holde åbent hus samme dag. Først i 1992 blev den økologiske landsforening LØJ blandet ind i arrangementet og dermed mere formelt. Arrangementet har fundet sted hvert år siden.

Årets høstmarkeder har iøvrigt givet anledning til, at ØkoWeb'ens kalender er opdateret - også med andre arrangementer.

Lørdag 23. juli 2005

Kl. 12.40
Søg på ØkoWeb'en
Ofte har brugere af ØkoWeb'en spurgt om muligheden for at søge blandt de flere tusind sider, websiten omfatter. Det har ikke tidligere været teknisk muligt, men det er der mulighed for nu. I samarbejde med Google er det nu muligt at søge på alle sider indenfor domænet ecoweb.dk. Herudover er det naturligvis muligt at søge på resten af internettet.

Da ØkoWeb'en bl.a. indeholder adskillige avlerlister, gårdbutiklister og oversigter over afholdte høstmarkeder, vil man også kunne bruge søgefunktionen til at finde en person, gård eller firma og ofte finde link til sider, som rummer vedkommendes adresse eller aktiviteter. Bemærk dog, at ØkoWeb'en har været svagt opdateret igennem en periode, så oplysningerne kan i nogle tilfælde være forældede.

Mølle Skovly
Mølle Skovly chokolade
Økologisk Chokolade
29. juli 2005
* Danske aftagere søges til
* Colombiansk kaffe, sukker, frugt m.v.
Se: Udlandskontakter
24. juli 2005
* Hus søges i Århus-området
Rubrikannoncerne
23. juli 2005
* Fra udlandet efterspørges kontakter vedr.
* Colombiansk Kaffe
* Indiske krydderier
* Lettisk Landbrug

Se: Udlandskontakter
21. juli 2005
* Hø sælges
Rubrikannoncerne
19. juli 2005
* Herefordkvæg sælges
Rubrikannoncerne
13. juli 2005
* Podemateriale til svampedyrkning
Rubrikannoncerne
* Kløvergræs hø eller wrap
Rubrikannoncerne

Se ældre nyheder og annoncer i ØkoWeb'ens nyhedsarkiv