Natural Products Scandinavia
Nordic Organic Food Fair

Malmö

Onsdag d. 15. og torsdag d. 16. november 2017 kl. 10 - 17

Reelt er Natural Products Scandinavia to forskellige messer, Den ene - fødevaremessen - har sit eget navn Nordic Organic Food Fair - en udstilling for professionelle aktører i den økologiske fødevare-branche.

Den anden del af Natural Products Scandinavia er igen delt op i tre hovedområder:

Natural Beauty
Naturlig og økologisk kosmetik, hudpleje m.v.

Health & Nutrition
Helsekost, kosttilskud til sport, urte-ekstrakter m.v.

Natural Living
Bæredygtige produkter til både privat og professionel brug

I forhold til den store europæiske øko-messe, Biofach, er Malmø-messen en ret lille messe. Der er reelt kun tale om én messehal, hvoraf de økologiske fødevarer i Nordic Organic Food Fair udgør omkring halvdelen af arealet, mens naturlig hudpleje, helsekost m.v. deles om resten af arealet. Messen i Malmö har dog i løbet af få år udviklet sig til en af den eneste rigtige professionelle øko-messe i Skandinavien, idet de øvrige alternativer udgøres af konventionelle fødevaremesser med særlige øko-arealer.

Samlet har Natural Products Scandinavia omkring 300 - 400 udstillere og omkring 4000 besøgende. Næsten alle besøgende er professionelle. Ifølge arrangørerne er op imod 40 lande repræsenteret blandt udstillerne, men især på fødevareområdet er de skandinaviske udstillere klart i overtal.

Konceptet bag messen kommer fra London, hvor messen Natural & Organic Products i en årrække har været den dominerende økologiske messe i London. I Skandinavien hedder messen Kun Natural Products - mens det økologiske emne således er henvist til den anden del af messen Nordic Organic Food Fair.

Messen - eller messerne -. holdes på:

MalmöMässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö
Sverige

Transport:
Kommer man med tog fra København skal man stå af på stationen Hyllie, som ligger tæt ved messe-arealet

Sammenblandingen af de to messer kan godt forekomme lidt forvirrende, og for at gøre forvirringen fuldstændig har messerne også hver deres hjemmeside:

www.nordicorganicexpo.com og www.naturalproductsscandinavia.com

Da det er en professionel messe, er der normalt kun adgang for besøgende med et erhvervsmæssigt æriende, og billetprisen er også fastsat derefter. Til gengæld er det muligt at komme gratis índ, hvis man tilmelder sig i forvejen.


Fotos: Natural Products Scandinavia

Økologiske julemarkeder
De sidste måneder op til jul holdes arrangementer på gårde, restauranter, butikker og andre steder rundt om i landet. ØkoWeb offentliggør hvert år en oversigt over arrangementerne. Læs mere


Verdens største økologiske messe
i Nürnberg i februar 
BioFach
I den sydtyske by Nürnberg holdes hvert år i februar verdens største økologiske messe. Blandt de over 2000 udstillende virksomheder er også mange danske. Læs mere