Økologisk
Italiensk Messe

Fredag d. 28. marts 2008 kl. 12 - 20
Kalvebod Brygge 45, Stuen
1502 København
 

 

 

 Økologisk Italiensk MesseSom mad-land er Italien kendt for sine delikatesser, og landet er samtidig Europas største producent af økologiske fødevarer.

Stadig flere af de økologiske fødevarer vi spiser i Danmark er importeret fra Italien. Blandt importørerne er Flint og Hvids Økologiske Fødevarer, som i slutningen af marts sætter endnu mere fokus på vin, pølser og oliven fra Toscana og andre af støvlelandets regioner.

Økologisk gin og vodka
Udover de mange italienske specialiteter vil der på gourmetmarkedet i København også være et stort sortiment i spiritus, herunder økologisk gin, vodka, cognac, whisky og grappa.

Øko-grosserer Palle Hvid inviterer professionelle i øko-branchen til et Italiensk Gourmetmarked i København, hvor man kan møde leverandører af parmaskinke, gorgonzola ost, pesto og olier. Brunello, Barolo og Chianti vin, frugt og grønt og meget andet fra Italien.

Herudover præsenterer Flint og Hvid sammen med flere andre danske virksomheder specialiteter fra ind og udland, herunder Ouzo fra Grækenland, Whisky fra Skotland og ægte kaviar fra Spanien - samt en hel masse andre økologiske specialiteter.

Økologisk restaurant, Rådhuspladsen, København
Palle Hvids økologiske restaurant på Rådhuspladsen i København i 2004

Messen er rettet mod indkøbere i den økologiske branche og åben for alle professionelle - men lukket for private.

Palle Hvid har også tidligere markeret sig med større økologiske events i København. Han har i flere år været blandt de mest aktive ved Københavns Miljøfestival, hvor han flere gange har etableret økologisk restaurant på Rådhuspladsen og økologisk supermarked på Østerbro.

Palle Hvid betegner selv gourmetmarkedet som et af sine mest ambitiøse initivativer siden han etablerede restaurant på Rådhuspladsen.

Tilmelding til dette års gourmetmarked er ikke nødvendig.

Økologisk Italiensk Gourmetmarked holdes 

d. 28. marts 2008 kl. 12 - 20

på:

Kalvebod Brygge 45, Stuen
1502 København

Spørgsmål kan rettes til arrangøren

Flint og Hvids Økologiske Fødevarer
Rovsingsgade 80
2200 København N
tlf. 35 86 10 46