Gram Slot Julemarked

Lørdag/søndag
d. 4. og 5. november 2017
d. 11. og 12. november 2017
d. 18. og 19. november 2017

Åbent alle dage kl. 10 - 17

Det maleriske Gram Slot har efterhånden etableret en tradition for at være blandt de første som indleder julesæsonen med sit store julemarked i de første tre weekender af november. Gram Slot er et økologisk landbrug, men i modsætning til den økologiske livsstilsfestival få uger før, er julemarkedet ikke specielt økologisk. Her er der fokus på julepynt, keramik, tøj, strik, smykker og anden kunsthåndværk.

Flere end 150 udstillere fylder alle Gram Slots flotte, gamle bygninger op med jul og der er mange, lækre varer at vælge imellem. På slottet er der flotte udstillinger i de højloftede salem og den holstenske lade bliver fyldt med kunst og kunsthåndværk. Og i herregårdsstalden byder de regionale, små fødevareproducenter på specialiteter - herunder også nogle økologiske.

Julemanden tænder lysene på juletræet sammen med børnene og små nissedrenge og nissepiger. Der er hestevognskørsel, julekager og kaffe i det gamle slotskøkken, leg i julemandens værksted - og mange andre ting. Husk at give børnene godt tøj på - den store naturlegeplads er altid meget populær, ligesom der også skal være tid til snobrødsbagning i shelter-området ved siden af. Der er naturligvis også mulighed for at benytte lejligheden til at gå en tur i de smukke omgivelser ved Slotsparken.

Julemarkedet på Gram Slot er det første - men langt fra det eneste julemarked - i det sydlige Jylland, hvor flere byer - herunder Ribe og Tønder - endda har markedsført sig som julebyer. Se evt. Almanaks oversigt over andre julemarkeder i området - eller ØkoWebs særlige oversigt over økologíske julemarkeder.

Markedet holdes på:

Gram Slot
Slotsvej 54, 6510 Gram, tlf. 74 82 00 40
Læs evt. mere på www.gramslot.dk

gårdbutikStalddørslisten - stedet hvor du kan finde økologiske gårdbutikker og stalddørssalg findes i hele landet. Danmarks største oversigt over direkte salg af økologiske varer. Kød, grønsager, korn, mel og meget andet. Gå til: Stalddørslisten

 

JulemarkederAndre julemarkeder i Syd- og Sønderjylland:

Oversigt over ØKOLOGISKE JULEMARKEDER

Oversigt over ALLE JULEMARKEDER