Økologisk julemarked
Julestuer, julemarkeder, og anden økologisk hygge på Fyn


Fyn
Fyn, Langeland, Ærø og øvrige øer
Oversigten omfatter julemarkeder, som finder sted på en økologisk gård, en økologisk virksomhed eller hvis fokus for markedet generelt er på økologi eller miljø. Ønsker du at se en mere generel oversigt over julemarkeder i på Fyn kan du gå til Erantis' Almanaks jule-oversigt.

(Markeder som er markeret med laurbær  er opdaterede for 2016)

Weekenden d. 26. og 27. december 2016
1. søndag i advent

Julemarked på Nørremadegaard
Lørdag og Søndag kl. 10 - 16, Rynkeby Hestehave 52, Kerteminde
Julemarked lørdag og søndag fra kl. 10-16. Gårdbutikken holder åbent og vi laver mega sundt og mega usundt slik. Vi har smagsprøver på julens herligheder og sælger suppe, æblegløgg, kaffe og julekringle. Børn fra skolehaverne laver sunde snacks der kan smages og børn kan være med til at strø ved grisene og lave slik. Følg med på hjemmesiden eller facebook. Der oplyser vi løbende om hvad der sker. Bestillinger inden den 20 nov. af svinekød, pålæg, ænder og gæs kan afhentes i denne weekend. www.norremadegaard.dk

 
Weekenden d. 3. og 4. december 2016
2. søndag i advent

Julemarked i Pakhuset
Lørdag og Søndag kl. 10 - 15
Maritimt Centers Pakhus
Havnepladsen 2 Svendborg (ved Ærø-færgen)
Julemarked med glögg, æbleskiver samt smagsprøver og salg af næsten alt til julen: Gæs, ænder, fisk, frugt, grønt, ost, juleøl, snaps, kager, is, mandler, juletræer o.s.v. Julegaver: Pileflet, keramik, smykker, læder, tørklæder, julepynt. Markedet er ikke et rent økologisk marked, men der er mange økologiske varer iblandt. Læs mere

Tidligere afholdte julemarkeder
- eller arrangementer, som endnu ikke er opdaterede

xx


Listen over arrangementer i julen opdateres løbende frem til jul. Ønsker du at føje et arrangement til listen, så TRYK HER

Økologisk juleand
Oversigt over steder, hvor der sælges økologiske ænder, så du kan få en god andesteg juleaften (også tips til, hvor du kan købe gås, kalkun og flæskesteg)

Økologiske juletræer
Samlet oversigt over steder, hvor du kan købe økologiske juletræer og økologisk pyntegrønt

Økologisk julØkologisk jul
Oversigt over ØkoWebs julesider. Link til oversigt over forhandlere af økologsike juletræer,økologiske julemarkeder, julegaver, knas m.v.
Juleøl, gløgg o.lign. Hvad findes der af økologisk julebryg og andre drikkevarer, som er egnet til julemad og julehygge?
Julegaver Tips til den økologiske julegave
gårdbutikØkologiske gårdbutikker / stalddørssalg
Find den nærmeste økologiske gårdbutik på Stalddørslisten - en samlet OVERSIGT over økologiske gårdbutikker og stalddørssalg i Østjylland.