Messens udstillere


Hvor Foreningen Bæredygtig Teknologi står som arrangør er det derimod vores gruppe af udstillere der bringer messen til live
I sammensætningen af udstillere har vi forsøgt at gøre udstillerspektret på messen så "bredt" som muligt - der skal være noget for enhver.
Messen vil blive opbygget som en slags minisamfund I forskellige dele: I modelhjemmet, vil bæredygtighed i hverdagen blive demonstreres på et jordnært plan. Her fortælle om affaldssortering, give gode råd om økologisk madlavning, miljøsøgning på internettet og I garagen vil holde en solenergidrevet el-bil. Uden for hjemmets fire vægge er der mulighed for at gøre økologiske weekend-indkøb i Kvickly's -mærkede supermarked ligesom andre miljørigtige detailhandlende vil være tilstede.
På messen vil også kunne findes en perspektivafdeling hvor der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med alternativ energiformer, økosamfund mm. Begrebet social bæredygtighed vil også blive berørt: Hvordan sikre vi os at 3. Verdens bønder bliver sikret ordentlige afsætningsvilkår?
Da Messen er tænkt som et tilbud til hele familien ville den naturligvis ikke være komplet uden et tilbud til de yngste . Derfor vil der blive indrettet et børnehjørne med bæredygtighed I små størrelser.
Foreningen Bæredygtig Teknologi
Mejlgade 35, Baghuset
8K Årh. C
Tlf: 86 13 54 66
fax: 86 18 48 54

fbt-messe@frontrunners.net

Tilbage til hovedmenuen