WØNDERFUL
Ecopenhagen Map
ØkoWeb DK

Ecooperation Co.
c/o Flint's, Pilestræde 8 B, 1112 Copenhagen K, Denmark
Tel. (+45) 33 13 23 28, Fax: (+45) 33 13 23 29, e-mail: npfd@inet.uni-c.dk


In the near future you will find the danish part of the Green Map System on this page.

Other maps:
The Green Apple Map, New York.Mandag den 12. august kl. 14.00 vil der på Den Økologiske Verdensudstilling, Holmen i København, på plænen foran pavilion 20, blive præsenteret det andet og hidtil største bykort med alt udi københavnske "økologiske og miljø-fornuftige" udskejelser.

Kortet er en del af et internationalt netværk af grupper, der findes i en række metropoler verden over. Symbolerne, der er brugt på kortet er udarbejdet af et internationalt team af designere ledet af Wendy Brawer fra Modern World Design og O2 NY i New York.

Symbolerne er udviklet tildels i O2 Global Network regi ved designkonferencer og workshops i Kyoto, Amsterdam etc. Alle disse kort vil i fremtiden være forbundet i et stort netværk (Green Map System), som vil ligge på forskellige steder på Internettet. Pt. findes kun The Green Apple Map, New York på nettet.

Den danske del - Wønderful Ecopenhagen - vil inden længe kunne findes på her på siden.

Kortet er finansieret med midler fra Den Grønne Fond. Det er udarbejdet af Michael Blomhøj (hortonom, research), Kim Fridbjørg (arkitekt, grafisk design) og Niels Peter Flint (arkitekt, redaktør).

Wønderful Ecopenhagen Map er udarbejdet af foreningen Ecooperation, som har til formål at udbrede kendskabet til alle spændende og positive initiativer.

Ecooperations bestyrelse består af: Terese Damsholdt (fmd.), Lakha Lama, Michael Blomhøj, Niels Peter Flint, Kim Fridbjørg, Jean Pascal Danos og Palle Hvid.