Læs tidligere artikel:
Egefeld åbner i Kolding

 

 

 


 

Egefeld Frederiksberg er til salg
Den økologiske supermarkedskæde søger andre lokaler og planlægger at udvide med netbutik
12. maj 2009
 

Egefeld supermarked

Butikslokalerne for det økologiske supermarked, Egefeld på Frederiksberg, er sat til salg hos Nybolig Erhverv for 6½ millioner kroner.

Jesper Schimming
Jesper Schimming mener, at finanskrisen har haft betydning for, at supermarkedet i Kolding aldrig kom op på den nødvendige omsætning

Ejeren, Jesper Schimming, bekræfter, at butikken er sat til salg, men understreger, at han samtidig er på jagt efter nye lokaler i samme område. Der er således ikke tale om, Egefeld er ved at lukke butikken på Frederikssberg.

Butikken ligger på en meget attraktiv placering, men ifølge Jesper Schimming betyder en konflikt med bygningens ejerforening, at han i yderste konsekvens ville risikere at blive nød til at sælge butikken senere.

Derfor har han valgt for en sikkerheds skyld at sætte den til salg nu og samtidig begynde at kigge efter nye lokaler. Ifølge Jesper Schimming haster salget dog ikke så meget, at han har ofret penge på annoncering for salget.

Trods den gode placering har butikken på Gl. Kongevej også andre problemer, når der skal drives fødevarebutik. Dels er der trapper inde i butikken, som kræver megen besværlig håndtering af varer, dels er der dårlige tilkørselsforhold for leverandører og kunder.


Jesper Schimming mener, at finanskrisen har haft betydning for, at supermarkedet i Kolding aldrig kom op på den nødvendige omsætning

USom supplement til de fysiske butikker på Frederiksberg og i Valby arbejder Egefeld for øjeblikket på etablering af en netbutik for økologiske fødevarer.

- Som alle andre i branchen er vi naturligvis også ramt af krisen og mærker forbrugernes ændrede forbrugsmønster. Derfor ønsker vi øge tilgængeligheden af vore varer, og det håber vi at kunne gøre ved at gå online, siger Jesper Schimming, som håber at den økologiske netbutik vil kunne åbne inden sommerferien.

Udover butikken på Frederiksberg driver Jesper Schimming et økologisk supermarked tæt ved Valby Station. Sidste år i september overtog han også et økologisk supermarked i Kolding, som dog lukkede allerede ved årsskiftet, blandt andet fordi finanskrisen gjorde det sværere at øge salget.

For eventuelle interessede købere kan det oplyses, at Egefeld på Frederiksberg har et areal på 342 kvadratmeter. Prisen er 6½ millioner kroner. Se nærmere beskrivelse på Nybolig Erhverv.