Andre artikler

Nyheder

In English:
Eco-news
Marketplace

 

IFOAM får ny direktør

IFOAM

Kl. 12.10
IFOAM får atter ny chef
Den internationale økologiske organisation, IFOAM, har besluttet at udnævne den 36 årige Angela B. Caudle til ny direktør, oplyser organisationen i en pressemeddelse. Det er første gang verdensorganisationen får en kvinde som leder. Den ny direktør har stor international erfaring. Hun taler fire sprog og har udover Europa arbejdet i Asien, Latinamerika og USA. Senest har hun ydet et stort arbejde som leder af USA's Quality Certification Services.

bernward-geier.jpg (5214 bytes)
Den tidligere
mangeårige leder
Bernward Geier

Angela B. Caudle overtager ledelsen efter Gerald A. Herrmann, som blev indsat som midlertidig direktør, da den mangeårige chef Bernward Geier blev flyttet til posten som chef for internationale relationer. Angela Caudle får nu ansvaret for at gennemføre organisationens 15. generalforsamling og konference i Australien i september.

IFOAM's 11. generalforsamling og konference blev i 1996 holdt i København. Abstracts fra konferencen er stadig til rådighed her på ØkoWeb'en. Se også kalenderen for oplysninger og links om IFOAM-konferencen og andre internationale og nationale øko-begivenheder.

Lagt på nettet d. 24. aug. 2005