Nyheder fra ØkoWeb Danmark

Hvis du vil se de nyeste nyheder Klik her

Tirsdag  d.  24. november 1998

Kl. 16.10: Bestillingerne ekspederes igen
Omkring hundrede ventende bestillinger på ØkoWeb'ens bestillingsservice er blevet ekspederet i dag. Bestillingerne lå over p.g.a. redaktørens bortrejse. Men nu ekspederes bestillingerne normalt igen. I mellemtiden er Gyldendals Grønne Forbruger Leksikon udkommet. Det kan købes i boghandlerne overalt i landet, men julegaven nu også bestilles på bestillingsservice, hvor den er forhandles af forfatterens firma, BæreDygtighed.
Kl. 17.15: Lammeskind på til julesalg
Rubrik-annoncerne
giver i dag link til en side med salg af vaskbare lammeskind

Lørdag  d.  7. november 1998

Kl. 2.05: Stor messe i Kalundborg
Kalenderen
er opdateret, bl.a. med en temadag om økologisk grønsagsproduktion og Øko-Nets seminar om økologi og udddannelse
Kl. 2.05: Leksikon online
Gyldendals nye grønne forbrugerleksikon har - allerede inden den udkommer senere på måneden - fået egen hjemmeside, hvor bogens opslagsord løbende opdateres.
Kl. 2.05: Bestillinger bliver forsinket
ØkoWeb'ens redaktør tager i de næste to uger til IFOAM'98, den store økologiske konference i Argentina. Det betyder, at der ikke sker opdateringer på ØkoWeb'en. Desuden betyder det, at bestillinger foretaget fra i dag, først vil blive ekspederet efter mandag d. 23. november. Vi beklager.

Tirsdag  d.  3. november 1998

Kl. 11.05: Stor messe i Kalundborg
I weekenden holdes en stor Agenda 21 messe i Kalundborg. 72 udstillere har meldt sig. Messen er med på Kalenderen, hvor der også er optaget et kursus på Sjælland i omlægning til økologisk drift. Det starter fredag, så tilmelding skal nok ske snart.
Kl. 10.00: Skal du med til konferencen?
Økologisk Konference 1998
har fået glæde af moderne teknik. Der er tilmeldt et par hundrede deltagere, og landskonsulent Erik Fog oplyser, at en stor del af tilmeldingerne er kommet via internettet.

Selv om 200 deltagere betragtes som en god tilslutning, er der stadig ledige pladser i det store Vingstedcenter. Derfor er det besluttet - indtil videre - at holde åbent for dem, som er kommet for sent ud af starthullerne.

På konferencens hjemmeside, vil du også snart kunne finde en samlet liste over deltagere (Så hvis du er rigtig smart, kan du måske lige nå at se, om "de rigtige" kommer, inden du beslutter dig for selv at deltage!).

Kl. 10.00: Høns til salg
Rubrikannoncerne omfatter i dag muligheden for at købe økologiske høns til ægproduktion.

Vil du vide, hvad der er sket endnu tidligere? Så klik her