Nyheder fra ØkoWeb Danmark
Juni 1996

Hvis du vil se de nyeste nyheder Klik her


22. juni Trods dårlige erfaringer inden for det seneste døgn, vover vi alligevel at lægge et java-script ud på hovedmenuen igen. Skriv endelig, hvis du får problemer med det. Husk du skal have en browser, der kan fortolke Java, hvis du skal have glæade af det. Du skal se det som et løbende bånd forneden på siden. Det er ikke så spændende endnu. Men vi håber, at kunne bruge det til noget mere nyttigt i fremtiden.
21. juni Skolen for Økologisk Afsætning har beskrevet sine hovedaktiviter på skolens hjemmeside. Skolen er blandt andet igang med at udgive en række undervisningsbøger om økologi.

Hovedmenuens Java-udvidelse har vi iøvrigt allerede været nødsaget til at fjerne igen. Flere har meddelt, at deres Netscape går ned på den. Så må vi vist hellere vente lidt med de "fancy" udvidelser.
20. juni Hovedmenuen er blevet beriget med lidt ekstra krydderi i form af et Java-script. Der er tale om et forsøg. Hvis du har problemer med den, så send en note til ØkoWeb'ens redaktion. Reaktioner er meget velkomne.
17. juni Harmonie-mælken, der sætter nye standarder for massiv markedsføring af økologiske produkter, præger naturligvis også det seneste nummer af NetAvisen Økologisk Jordbrug. Herudover bringer avisen en række andre spændende nyheder, blandt andet en lille pikant historie, om hvad landbrugsministeren har i sit køleskab.
14. juni Center for Biodiversitet har nogle stadigt voksende hjemmesider. Foreningen arbejder for, at mange mennesker skal deltage i arbejdet med at bevare de oprindelige danske dyr og planter. Nu er der lagt nogle sider ind, så man hurtigt og nemt kan melde sig ind i foreningen.

Den økologiske verdensudstilling og IFOAM's videnskabelige konference i København har iøvrigt udbygget deres hjemmesider - også med dansk tekst. Du kan altid finde link til disse store august-begivenheder fra Arrangementslisten.
13. juni Arrangementslisten er opdateret. Her kan du blandt andet finde tid og sted til en høring om Det Nordiske Miljømærke (Svanen), som Grønne Familier holder i København. Spørgsmålet er: Skal vi blive ved at vente på EU's miljømærke, mens vi ser på, at det øvrige nordiske lande har succes med "Svanen"?
12. juni Prislisten er opdateret. For miljøforeninger er det nu også gratis at få link til eventuelle andre sider på nettet. Blot man opretter et returlink på linie de øvrige hjemmesider på ØkoWeb'en.

Iøvrigt har vi gjort det nemt for alle, der vil præsentere deres virksomhed på nettet, men ikke vil bruge tid på at sætte sig ind de indviklede prisstrukturer. Se det hurtige tilbud
11. juni Noteringerne med priser på en række økologiske produkter er opdateret.
5. juni Arrangementskalenderen kan nu - lidt sent - oplyse om, at økologien er stærkt repræsenteret på weekendens store dyrskue i Roskilde.

Hanegal Økologisk Kød har også sat de helt store fadølsanlæg klar, når de d. 17. juni indvier landets første rent økologiske slagteri.
4. juni Økologisk is er nu klar til at friske op i sommervarmen. På markedspladsen er der lagt en liste over leverandører.
Oprindelig var det tanken at bringe en komplet liste over iskiosker med økologisk is. Men økologisk is er allerede så almindeligt, at listen let bliver på flere tusind kiosker. Så det har vi opgivet. Vi bringer i stedet listen over grossister, så kan du bruge den til at fortælle din stam-kiosk, hvor de kan skaffe varen.

Bemærk iøvrigt, at ØkoWeb'en er lukket fredag d. 7. juni om formiddagen p.g.a. af nogle tekniske ændringer.

Vil du vide, hvad der er sket endnu tidligere? Så klik her

Det kan være en idé, at lægge denne side ind på din bogmærkeliste i stedet for forsiden, idet du så hurtigt kan se, om der er sket ændringer, siden du sidst var inde og kigge